Over Bureau Binnenwerk

Bureau Binnenwerk startte in 1995 in Rotterdam, tegenwoordig werk ik vanuit het prachtige Zuidoost-Drenthe/Emmen. Mijn werk brengt me door het hele land (en daarbuiten).

Sinds mijn studie maatschappijgeschiedenis aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik een passie voor het afnemen van interviews en het vastleggen van verhalen. De afstudeerrichting Communicatie & voorlichting leidde me naar het werkveld waarin ik sindsdien actief ben, eerst in loondienst, sinds 1995 als zelfstandig ondernemer.

Ik ben inzetbaar als allround communicatieadviseur. Daarnaast zijn teksten in alle soorten en maten  mijn kernactiviteit. Het resulteert in eigen werk, werk in opdracht en in mooie projecten. Mijn ervaringen in dienstverband en als zelfstandig ondernemer stellen me in staat om me snel in te leven in een breed scala aan onderwerpen. Ook vind ik het leuk om mijn kennis en ervaring als interim-communicatieadviseur in te zetten. 

Ik ben altijd geïnteresseerd in mooie samenwerkingen. Heeft u ideeën? Bel, mail of app me. Wie weet, komt er iets moois van. Ik zie ernaar uit!

Elke Beekman
 
 

Opdrachtgevers (o.a.)

Gemeenten Emmen, gemeente Noordenveld, gemeente Coevorden, leer- en ontwikkelbedrijf Novatec, WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, wooncorporatie Lefier, wooncorporatie Domesta, wooncorporatie Woonservice, ATLAS Theater,  Muziek- en dansschool Jay’s Place, Staal Muziekconstructies, Meinsch Bewind & Beheer, Stichting IJssellinie, Girasole Managementadvies en -training, Nationaal Coördinator Groningen, DataB Leek, Staal & Duiker ontwerpers/mediadesign, Drenthe College, Hanze Hogeschool Groningen,  Zorggroep Tangenborgh, Zorggroep Drenthe, zorggroep Laurens Rotterdam, Provincie Drenthe, Stenden Hogeschool, EMMTEC Industry & Businesspark/NUON Industry Parks, Rabobank, Platform Drentse Musea, Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, Verhoef en co, Rijksgebouwendienst, Waterleidingmaatschappij Drenthe, Waterschap Hunze en Aa’s,  gemeente Amersfoort, Philips DAP, Bonusan/magazine Van Nature.