Over Bureau Binnenwerk

IMG_9344    IMG_7167

Bureau Binnenwerk startte in 1995 in Rotterdam. Vier jaar later verhuisde ik naar het prachtige Zuidoost-Drenthe/Emmen en ging ik aan de slag op de afdeling Marketingcommunicatie van Dierenpark Emmen. Na twee plezierige jaren wilde ik weer graag voor mezelf beginnen. Sinds 2001 is Bureau Binnenwerk actief vanuit Emmen. Het werk brengt me door het hele land (ook weer in Rotterdam :-)) en dat vind ik buitengewoon prettig.

Mijn ervaringen in dienstverband en als zelfstandig ondernemer stellen me in staat om me snel in te leven in een breed scala aan onderwerpen. Teksten in alle soorten, maten en vormen, zijn mijn core business. Als het even kan, volg ik interessante sporen die op mijn pad komen.

Als u geïnteresseerd bent in samenwerking, mag u me altijd bellen of mailen. Wie weet, komt er iets moois van!