• ‘CHAOS IS NODIG OM VOORUIT TE KOMEN’

  De afgelopen jaren was gitarist Gilad Hekselman regelmatig te gast op de Nederlandse jazzpodia. In 2019, na drie succesvolle optredens op het North Sea Jazz Festival, kwam hij in oktober terug naar ons land met gHex, zijn trio met contrabassist Rick Rosato en drummer Jonathan Pinson. Tussen de optredens door had hij tijd voor een interview.

  Lees hier mijn interview met Gilad Hekselman.

 • Veel meer dan een vervoerder

  Wie Graaco een vervoerder noemt, doet het bedrijf te kort, stelt directeur Ben Blog. ,,Wij organiseren samen met de klant de beste manier om zijn goederen van A naar B te brengen, of dat nu per spoor, over de weg of over het water is.” Het bedrijf is genomineerd voor de Drentse Onderneming van het Jaar.
  Lees hier mijn interview met Ben Blog voor ondernemersmagazine Sportief & Zakelijk.
 • Bouwen aan de toekomst van Coevorden

  Binnensteden in heel Nederland hebben het moeilijk. Overal wordt gezocht naar manieren om meer bezoekers naar stad of dorp te halen, leegstand terug te dringen en een aantrekkelijk centrum te creëren. Wat daarbij helpt, is een visie die activiteiten en evenementen verbindt in één sterk verhaal dat meer bezoekers trekt. In Coevorden heet die visie ‘Bouwen aan Historie’. Centrummanager Mischa de Gier vertelt er meer over.
  Lees hier het interview dat ik met hem had voor ondernemersmagazine Sportief & Zakelijk.
 • GILAD HEKSELMAN: “EMBRACE THE CHAOS!”

  After three successful performances at the North Sea Jazz festival 2019, the Israeli guitar player Gilad Hekselman comes to the Netherlands again in October. With gHex, his trio with Rick Rosato on double bass and Jonathan Pinson on drums, he performs October 18 in LantarenVenster in Rotterdam and October 24 at the Vrijthof in Maastricht. After a concert in Muri, Switzerland, he had time for this interview. 

  photos Josh Goleman, translation Jannet Wielinga

   

   

                                                                                                                                                                                                                                                              October 2019